WZC Sint-Henricus

WZC Sint-Henricus ligt in hartje Rumbeke en heeft een capaciteit van een 90-tal bewoners, na de verbouwingswerken zullen dat er zelfs 130 zijn. Elke bewoner heeft een éénpersoonskamer en kan ook terecht in één van de gezamenlijke woonkamers. Er is daarnaast ook een dagverzorgingscentrum aan gekoppeld dat dagelijks activiteiten en maaltijden aanbiedt voor een 50-tal bezoekers.

WZC Sint-Henricus is vooral gericht op fysiek zwaar zorgbehoevende senioren en begeleidt ook personen met dementie. De focus wordt gelegd op belevingsgerichte zorg waarbij er aandacht is voor de levenskwaliteit, de mogelijkheden en de behoeften van de bewoner. De leefgroepwerking biedt kleinschaligheid in een huiselijke sfeer. Het geeft de bewoner geborgenheid en structuur met respect voor ieders eigenheid.

Voor nog meer info over het WZC kan je al eventjes een kijkje nemen op hun site.  

Over de stage

Als hulpkok help je mee met het bereiden van lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden. Je krijgt daarvoor instructies van de kok. Daarnaast zorg je er ook mee voor dat er altijd in een propere omgeving gewerkt wordt door te helpen bij het opbergen, opruimen en afwassen. Ook het klaarzetten van het restaurant, aankopen van ingrediënten en bedienen van de klanten kan tot je takenpakket horen. In het woonzorgcentrum sta je klaar voor de bewoners en zorg je ervoor dat er een lekkere maaltijd tot bij hen komt. 

Geïnteresseerd? Dien dan je stage-aanvraag hier in. Hou daarvoor je identiteitskaart en een digitale foto van jezelf bij de hand. 

Voor meer informatie over stage bij WZC Sint-Henricus kan je contact opnemen met:

Jordi Vansevenant of Willem Amery, koks WZC Sint-Henricus
TEL 051 26 90 35
E-mail: jordi.vansevenant@motena.be of willem.amery@motena.be