KIDZProof

Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. KIDZ zorgt voor een veilige, vertrouwde ontdekkingsplaats waar we samen oefenen voor de grote wereld en de talenten van elk kind ontdekken. Onze pedagogische visie vertrekt dan ook vanuit de individuele talenten en belevingswereld van elk kind.

Kidz ontwikkelen identiteit

Elke afdeling binnen Kidz heeft een eigen karakter met unieke focuspunten om verder pedagogisch aan te bouwen als team. 

De verwachtingen die voortvloeien uit onze pedagogische visie (en kwaliteitshandboek) proberen we op een visueel aantrekkelijke manier duidelijk maken voor de kinderbegeleiders,. Aan de hand van maandelijkse thema's dagen we elk team uit met kant en klare opdrachten die in het kader staan van onze pedagogische visie. 

KidzProof 2021

Benieuwd naar wat de uitdagingen waren van 2021? Je kan alle opdrachtfiches hier downloaden en zelf thuis uitproberen! De hoofdopdracht bestond erin om buiten aan de slag te gaan en daar een atelier uit te bouwen voor uren buitenspeelplezier. Het inspiratieboek daarvan vind je hier

DIT WAREN DE WINNAARS VAN DE KIDZPROOF 2021 AWARDS! 

KidzProof 2022

Een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen. Dit waren de opdrachtfiches van 2022. Zoals steeds welkom om ze zelf eens uit te proberen met de kinderen! Als jaaropdracht hielden enkele locaties een inzamelactie om pedagogisch materiaal aan te kunnen kopen. Ook maakten we werk van een inspiratieboek binnenruimtes voor de locaties. Haal hier ook wat inspiratie op. 

DIT WAREN DE GENOMINEERDEN VAN DE KIDZPROOF 2022 AWARDS

Proficiat aan de winnaars:

  • Onthaalouder Petra Deceuninck in de categorie 'Talenten verder ontwikkelen'
  • Onthaalouder Jorina Wilemyns in de categorie 'Verhogen van het welbevinden'
  • Kleuterwerking Tip-Toe in de categorie "Belevingswereld vergroten'
  • Kidz Lucy in de categorie 'Inzamelactie'

En proficiat aan alle deelnemers! 

KidzProof 2023

[LOADING]

KidzProof 2024

Alweer een nieuwe formule dit jaar want deze keer lanceren we KidzProof in de vorm van unieke en creatief uitgewerkte speelboxen. Kant-en-klaar, gebruiken maar! Van diversiteit tot sensorische ontwikkeling - het komt aan bod in onze boxen. Elke locatie ontvangt 3 boxen per jaar om uit te testen en te beoordelen, en ook onze onthaalouders kunnen ze uitlenen om bij hen thuis te gebruiken. 

Eens curieuzeneuzen? Hier vind je de catalogus terug. En hier de planning.